ΠΡΟΦΙΛ    ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ    ΔΙΑΜΟΝΗ    ΤΙΜΕΣ    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ    ΠΑΡΟΧΕΣ    GALLERY    ΓΑΜΟΙ   LINKS    ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     
Weddings
Η Σαντορίνη είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τον ήλιο και το φως που την πλημμυρίζει, για το μοναδικό ηφαιστειογενές τοπίο της, για την αρχιτεκτονική και τα έθιμά της. Επίσης αποτελεί το μέρος που επιλέγουν ολοένα και περισσότερα ζευγάρια για τον γάμο τους, καθώς το σκηνικό που αντικρύζει κανείς είναι πραγματικά ονειρεμένο.

Αν έχετε ήδη αποφασίσει να κάνετε το γάμο σας στη Σαντορίνη ή να ανανεώσετε τους γαμήλιους όρκους σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Η διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου Nikolas με την πολύχρονη εμπειρία του, θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και το συντονισμό της γαμήλιας τελετής.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή ημερομηνίας και των υπηρεσιών που σας ταιριάζουν. Επίσης αναλαμβάνουμε τη συγκέντρωση όλων των νομικών εγγράφων. Μπορούμε να οργανώσουμε τη διαμονή αλλά και τις εκδρομές για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Για τη διαμονή των νεονύμφων προτείνουμε το Ξενοδοχείο Ira, το οποίο, λόγω της αρχιτεκτονικής του και της διακόσμησης των δωματίων, θεωρείται ιδανικό για ζευγάρια. Ενώ για τους συγγενείς και τους υπόλοιπους καλεσμένους, προτείνουμε το Ξενοδοχείο Nikolas που ξεχωρίζει για την οικογενειακή του ατμόσφαιρα.
ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ 84700 Σαντορίνη, Κυκλάδες - Ελλάδα - Τηλέφωνο: 22860 23912, 24936 , Φαξ: 22860 25786     
e-mail: info@nikolas-hotel.com